"Banchong" bekroond met de beste vechterstrofee in Thailand Open International Boxing Tournament

Phuket -

Op 9 april ontving Banchong Sinsiri, een Thaise mannelijke bokser in het Thaise nationale team, de trofee van de beste vechter van Thailand Open International Boxing Tournament 2022 en de prijs van 2,000 US dollar na het verslaan van een Kazachse bokser, Aslanbek Shimbergenov, 5- 0 bij een lichaamsgewicht van 69 kg. De strijd werd georganiseerd in Angsana Convention and Exhibition Space, Thalang district, Phuket.De heer Pichai Chunhavachira, voorzitter van de International Boxing Association of Thailand, zei dat hij tevreden was met het algehele resultaat en prees de internationale strijders voor hun opmerkelijke ontwikkeling, vooral strijders uit ASEAN-landen zoals Vietnam en de Filippijnen. De Sea Games 2022 die in mei van start gaan, zullen niet zo gemakkelijk zijn, maar het zal gaan zoals gepland, merkte de heer Pichai op. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Inschrijven
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.