Dakloze vrouw krijgt hulp nadat ze slapend onder een privéauto in Patong . wordt gevonden

Patong-

  Een dakloze vrouw is gered en krijgt sociale steun nadat ze vanmorgen (8 april) onder een pick-up in Patong in slaap was gevallen.th).

De politie van Patong werd verwittigd door de verbaasde eigenaar van het voertuig van de vrouw van midden vijftig die onder een pick-up truck lag bij een huis aan Phra Baramee Road in Patong, in het district Kathu. Gelukkig zag de eigenaar van het voertuig de vrouw vanmorgen rond 8:00 uur voordat ze hun voertuig startten

De politie van Patong arriveerde ter plaatse en vond de geparkeerde zilveren pick-uptruck voor een privéhuis in de buurt van de Suwan Khiri Wong-tempel.

De politie vroeg de vrouw om onder de pick-up uit te komen, maar de vrouw had aanvankelijk geweigerd. Het duurde ongeveer een half uur voordat de vrouw ermee instemde om onder het voertuig uit te kruipen.

De vrouw, wiens naam werd ingehouden door redactioneel beleid, vertelde de politie dat ze 55 jaar oud is. Ze verklaarde dat ze dakloos was en nergens heen kon en geen plek om te verblijven, dus besloot ze onder de pick-up truck te slapen bij een privéwoning.

Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht terwijl de politie contact opneemt met relevante sociale ondersteuningsbureaus om haar te helpen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.