Drie drugsverdachten gearresteerd in Phuket met 3 kilo crystal methamfetamine en 19,000 pillen

Phuket -

Drie drugsverdachten zijn in Phuket gearresteerd met meer dan drie kilo crystal methamfetamine en 19,000 methamfetaminepillen via pakketbezorging.

De provinciale politie van Phuket maakte de arrestatie op maandag 4 april bekend aan de lokale persth. Ze meldden dat ze Mr. Marutpong 'Bank' Insin, 31, Mr. Anocha 'Coke' Petchngam, 34 en Mr. Komsan 'Moo' Thongyam, 27 hadden gearresteerd. Ze werden allemaal gearresteerd in Chalong, Mueang Phuket district.

Bij hen werden 3,092.4 gram crystal methamfetamine en 19,410 methamfetaminepillen in beslag genomen.

Ze werden naar het politiebureau van Chalong gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen. Ze zouden allemaal de aanklacht hebben toegegeven.

Alle in beslag genomen drugs zijn per pakket bij de verdachten afgeleverd. De politie zet haar onderzoek voort om meer leden van het drugsnetwerk te vinden en wie de illegale items heeft gestuurd.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.