Golf: Beautiful Thailand Swing wordt gelanceerd op ADT- en MENA-tour in Phuket in mei

PHUKET-THAILAND- Hole nr. 18 bij Blue Canyon Country Club, Phuket, Thailand. Het Asian Tour Laguna Blue Canyon Championship wordt van 25-28 november 2021 gehouden in de Blue Canyon Country Club. Foto door Paul Lakatos/Asian Tour.

Phuket-

  De Asian Development Tour (ADT) en MENA Tour zullen in mei nieuwe wegen inslaan wanneer ze samen vier evenementen in Phuket bekrachtigen - die de "Beautiful Thailand Swing" zullen worden genoemd.

Vier driedaagse evenementen zullen plaatsvinden over een periode van drie weken op Laguna Golf Phuket en Blue Canyon Country Club, wat het begin betekent van een opkomende nieuwe relatie tussen de ADT en MENA Tours.

De ADT hervatte vorige week met de Gurugram Challenge in India, waar de overwinning naar het Amerikaanse Dodge Kemmer ging, na een onderbreking van twee jaar veroorzaakt door de pandemie.

"Dit markeert een ander belangrijk moment in onze terugkeer", zegt Cho Minn Thant, CEO en commissaris, Asian Tour.

“De Asian Development Tour is een belangrijk onderdeel van onze architectuur en hoewel het bemoedigend was om hem vorige week opnieuw te zien starten in India, is het echt opwindend om nu momentum op te bouwen en naar Phuket te gaan voor vier evenementen met onze vrienden van de MENA Tour .”

Vorig jaar ging de Asian Tour een strategisch partnerschap aan met de MENA Tour, wat de vorming van een van de meest uitgebreide en innovatieve ontwikkelingstours in de moderne game zal helpen vergemakkelijken.

De “Beautiful Thailand Swing” vertegenwoordigt het begin van dit proces.

“We zijn erg enthousiast om volgende maand weer in actie te komen. Het heeft lang geduurd, maar ik ben blij dat het harde werk zijn vruchten heeft afgeworpen. Onze leden zullen veel hebben om voor te spelen, aangezien de 'Beautiful Thailand Swing' ons seizoen 2020+ zal afsluiten en de winnaar van de 'Journey to Jordan' van 2020+ zal worden gekroond', zei David Spencer, commissaris, MENA Tour.

Voor de "Beautiful Swing Thailand" is er een pauze van twee dagen tussen elk evenement, en spelers van beide Tours zullen strijden om een ​​prijzenpot van US $ 75,000 in elk toernooi. De standaard 36-gaats snede van 50 professionals en stropdassen is van toepassing.

De swing met vier evenementen begint op Laguna Golf Phuket met de Laguna Phuket Challenge die begint op 3 mei, gevolgd door de Laguna Phuket Cup die op 8 mei begint.

Spelers gaan dan verder met het spelen van de Blue Canyon Classic die vanaf 13 mei wordt gehouden op de Lakes-baan van de Blue Canyon Country Club. De swing wordt dan afgesloten met de Blue Canyon Open die vanaf 18 mei op de Canyon-baan wordt gespeeld.

Blue Canyon Country Club en Laguna Golf Phuket waren met succes gastheer van de Asian Tour Phuket Series, die de terugkeer van de Asian Tour in november vorig jaar markeerde. Laguna Golf Phuket is ook een Aziatische Tourbestemming die in het verleden meerdere ADT-evenementen heeft georganiseerd.

De top 10 beschikbare professionele spelers van de laatste 2020+ 'Journey to Jordan' zullen worden uitgenodigd om te spelen in de volgende twee ADT-evenementen na de Thailand-swing. De winnaar van de 2020+ 'Journey to Jordan' ontvangt ook een uitnodiging om deel te nemen aan een van de komende Asian Tour 'International Series'-toernooien in 2022.

De zeven leidende spelers op de laatste ADT Order of Merit aan het einde van het seizoen verdienen speelrechten op de Asian Tour in 2023.

Het Boonchu Ruangkit-kampioenschap, gewonnen door de Thaise Pavit Tangkamolprasert in januari 2020, wordt beschouwd als het openingsevenement van het nieuwe ADT-seizoen.

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij heeft ongeveer acht jaar in Pattaya gewoond als een fulltime inwoner, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/