Koe sterft na aanrijding door sedan in Phuket

FOTO: Taan Kon Kupai

Phuket -

Een koe stierf nadat deze werd aangereden door een sedan waarvan de bestuurder en zijn jonge passagiers maandagavond (4 april) niet gewond raakten in Phuket.th).

Hulpdiensten werden op de hoogte gebracht van het ongeval op de Bypass Road in Rassada, district Mueang Phuket.

Ze kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde sedan aan de kant van de weg aan. Een kalfje werd dood gevonden langs de weg.

De bestuurder van de sedan, wiens naam niet door de autoriteiten werd genoemd, zei dat hij met zijn twee jonge kinderen terug naar huis ging.

Er liepen een moederkoe en een babykalfje langs de weg. Het kalfje was meteen voor de sedan gerend. De bestuurder kon de aanrijding met het kalfje helaas niet vermijden.

De chauffeur roept de eigenaar van de koe op om de verantwoordelijkheid voor het ongeval op zich te nemen, nadat hij aangifte heeft gedaan bij de politie van Phuket City.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.