Koe sterft na aanrijding door sedan in Phuket

FOTO: Taan Kon Kupai

Phuket -

Een koe stierf nadat deze werd aangereden door een sedan waarvan de bestuurder en zijn jonge passagiers maandagavond (4 april) niet gewond raakten in Phuket.th).

Hulpdiensten werden op de hoogte gebracht van het ongeval op de Bypass Road in Rassada, district Mueang Phuket.

Ze kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde sedan aan de kant van de weg aan. Een kalfje werd dood gevonden langs de weg.

De bestuurder van de sedan, wiens naam niet door de autoriteiten werd genoemd, zei dat hij met zijn twee jonge kinderen terug naar huis ging.

Er liepen een moederkoe en een babykalfje langs de weg. Het kalfje was meteen voor de sedan gerend. De bestuurder kon de aanrijding met het kalfje helaas niet vermijden.

De chauffeur roept de eigenaar van de koe op om de verantwoordelijkheid voor het ongeval op zich te nemen, nadat hij aangifte heeft gedaan bij de politie van Phuket City.

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.