Thaise National Marine Interests-officieren voeren Test and Go uit op buitenlandse jachtbemanningen in Phuket

Phuket -

  Thaise National Marine Interests-officieren hebben maandag Test & Go-tests uitgevoerd op buitenlandse jachtbemanningen die aanmeerden in Ao Po, Phuket.

Maandag 4 april, artsen van de Thai National Marine Interests Centre van Phuket onderzocht een Maleisische Oceana jacht dat van plan was aan te meren O Po, Phuket. Twee buitenlandse bemanningen werden gevraagd om Test & Go-tests te ondergaan in overeenstemming met de huidige Thaise toegangsregels die vereisen dat passagiers en bemanningen van een jacht, superjacht en cruisers Covid-19-tests ondergaan. Volgens agenten zouden de passagiers worden gevraagd om tijdens hun quarantaine een QR-codearmband te dragen voor het volgen. Deze missie was succesvol in het beschermen van de veiligheid en welvaart van de natie, zei de Thaise National Marine Interests officer.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

 

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.