97 babyzeeschildpadden komen uit en gaan naar de zee in het noorden van Phuket

Phang Nga-

Zevenennegentig baby groene zeeschildpadden zijn met succes uitgebroed en zijn maandag (4 april) naar hun huis in de zee van Phang Nga gegaan.th).

Het hoofd van het Mu-Ko Surin National Park in Phang Nga, de heer Arthit Kayankit, vertelde de Phuket Express-verslaggevers gistermiddag over het succesvolle uitkomen.

97 baby groene zeeschildpadden werden uitgebroed nadat hun moeder twee maanden geleden op 128 februari 6 eieren op het strand had gelegdth. De babyschildpadden hadden 58 dagen nodig om uit te komen. Ze gingen allemaal terug naar hun huis in de zee.

Natuurbeschermers in Phuket prezen het succesvolle uitkomen en moedigden toeristen en bewoners aan om goed met het milieu om te gaan.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.