30 Phuket-mannen aangeworven voor militaire rekrutering

Phuket -

30 Phuket-mannen werden ingelijfd op de tweede dag van militaire rekruteringnt op het eiland.
5 april was de tweede dag van de Thaise jaarlijkse militaire rekrutering in het subdistrict Ratsada en het subdistrict Rawai, Phuket. Dit jaar moesten vijfenvijftig mannen ouder dan 21 in drie verschillende legereenheden dienen, en volgens TPN-verslaggevers meldden 30 mannen zich vrijwillig aan om de stoelen te bezetten, waardoor er slechts 25 lege stoelen overbleven. De overige slots worden willekeurig gevuld door middel van een trekkaart.

De rekruteringsfunctionarissen vertelden TPN-verslaggevers dat de dienstplicht dit jaar strikt de Covid-19-voorschriften volgde. Veel ouders en families kwamen met hun zonen, en de meesten geloofden dat het leger goed voor hun zonen zou zorgen.


=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.