CEO van online loterij-verkoopplatform levert persoonlijk 18 miljoen baht aan winnaar Phuket

Phuket -

  Een CEO van een online verkoopplatform voor loterijen reed persoonlijk met zijn auto naar het huis van een loterijwinnaar in Phuket om 18 miljoen baht aan loterijprijzen te geven. 

Gisteren, 2 april 2022, ontving de heer Panuwat Santipitak, een 37-jarige loterijwinnaar, een loterijprijs van 18 miljoen baht rechtstreeks van de CEO van een beroemd online verkoopplatform voor loterijen, de heer Panthawat Nakvisut, 42, die is eigenaar van het bedrijf "Lottery Plus".

Volgens berichten reed de heer Panthawat zelf met zijn auto naar het huis van de winnaar in het subdistrict Ratsada, district Mueang, Phuket, om de prijs af te leveren. De reden, zei hij, was omdat de winnaar de loterij van zijn platform had gekocht, dus hij wilde ook bedanken en deelnemen aan de viering. Alle familieleden, vrienden en families van de winnaar droegen rood om de gelegenheid te vieren.

De heer Panuwat, de winnaar, zei dat hij zijn gebruikelijke manier van leven zal voortzetten, het geld zal sparen voor zijn nieuwe huis en zijn toekomstige kind, en votiefoffers zal brengen aan heilige entiteiten. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op [e-mail beveiligd]     

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij heeft ongeveer acht jaar in Pattaya gewoond als een fulltime inwoner, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/