De immigratiedienst van Phuket heeft vorige maand 1,800 Oekraïense en Russische toeristen geholpen met reisproblemen

Phuket - 

Woordvoerders van de immigratiedienst van Phuket onthulden dat meer dan 1,800 Oekraïense en Russische toeristen in de maand maart hulp kwamen halen, de meesten met reisgerelateerde problemen als gevolg van de aanhoudende oorlog tussen Rusland en Oekraïne.

Gisteren onthulde de immigratie-inspecteur van Phuket, Anirut Pattarawiwat, dat 1,830 mensen, waaronder Oekraïners en Russen in Phuket die door het conflict waren getroffen, hulp kregen bij visumverlenging van 1 maart tot 27 maart.

Bovendien zeiden de officieren dat ze hadden samengewerkt met de Russische ambassade en hadden ze accommodatie tegen een speciale prijs aangeboden en hulp geboden aan degenen die vanwege sancties niet konden doorgaan met financiële transacties. De informatie op 27 maart onthulde dat 9,725 toeristen (8,545 Russen en 1,184 Oekraïners) eisten om in Phuket te blijven, en er komen er nog steeds meer.

TPN merkt echter op, over het algemeen zijn vooral Russische toeristen naar Phuket gezakt vanwege de aanhoudende oorlog, zoals hier te zien is.

Bovendien zitten toeristen uit Oekraïne en Rusland sinds het uitbreken van de oorlog vast in heel Thailand. U kunt daar meer over lezen door hier te klikken.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op [e-mail beveiligd]

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/