Ministerie van Toerisme en Sport is van plan een nieuw medisch plein en sportcomplex te bouwen voor buitenlandse atleten in Phuket

Phuket -

Het Thaise Ministerie van Toerisme en Sport is van plan om in Phuket een nieuw medisch plein en sportcomplex te bouwen voor buitenlandse atleten.
Phiphat Ratchakitprakarn, de Thaise minister van Toerisme en Sport, vertelde TPN vandaag dat de Thaise regering miljoenen baht heeft toegewezen om het gebied bij Ban Tha Chat Chai, subdistrict Mai Khao, Thalang District, Phuket, te renoveren als medisch plein. Dit gebied is eigendom van het Ministerie van Toerisme en is ongeveer 55 hectare groot. Het doel is om Phuket te ontwikkelen tot een stad voor gezondheidstoerisme van wereldklasse.
Een ander project, zei de minister, is een nieuwe sportfaciliteit die ook zal worden gebouwd in Ban Tha Chat Chai op een terrein van 94 hectare. Volgens het plan van de minister komt er een sportveld met een tennisbaan, een volleybalveld en een zwembad, evenals een congrescentrum met een capaciteit van 5,000-10,000 mensen.

Als het klaar is, zal het medische plein mensen van over de hele wereld aantrekken om unieke medische zorg in Phuket te krijgen, terwijl de sportfaciliteit internationale atleten zal aantrekken om te komen trainen, zei de minister. Het sportcomplex heeft echter een forse budgetverhoging nodig en heeft nog steeds geen toewijzing gekregen.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.