De 26e Phuket Bike Week vindt plaats op 13-15 mei

Thalang-district, Phuket-

  De minister van Toerisme en Sport hield gisteren een persconferentie om de aanstaande "The 26th Phuket Bike Week" te bespreken, die op 13-15 mei zal plaatsvinden.

Op 29 maart hield de Phuket Bike Week Association, in samenwerking met het Ministerie van Toerisme en Sport, een persconferentie over "Phuket Bike Week 2022 New Normal Ride Together" in de Playyard Phuket, Mai Khao sub-district, Thalang District, Phuket . Volgens de voorzitter van de vereniging, Wittaya Singkhala, was het doel van het evenement om het toerisme in Phuket op de lange termijn te promoten en te ondersteunen door het aantrekken van "kwaliteitstoeristen" en een groep grote motorrijders die financieel in staat waren om naar Phuket te komen.“De 26e Phuket Bike Week wordt van 13-15 mei gehouden in de Playyard Phuket, subdistrict Mai Khao, district Thalang. Er staan ​​veel activiteiten te wachten, zoals een motorwedstrijd, een tentoonstelling over Amerikaanse klassieke auto's en een schoonheidswedstrijd van de Miss Phuket Bike Week. Bovendien zal Aed Carabao, een Thaise beroemde country songwriter en zanger, ook optreden op het evenement. Naleving van de Covid-19-regelgeving is echter nog steeds vereist”, zei Wittaya. Minister van Toerisme en Sport, Phiphat Ratchakitprakarn, voegde toe dat Phuket Bike Week, voordat Covid begon, meestal genereuze aandacht kreeg van toeristen en motorliefhebbers, maar het was de afgelopen twee jaar verboden, waardoor het toerisme in Phuket drastisch daalde. Daarom hoopt de 26e Phuket Bike Week het toerisme te verlichten en goede relaties en vertrouwen met de toeristen min of meer op te bouwen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij heeft ongeveer acht jaar in Pattaya gewoond als een fulltime inwoner, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/