Lichaam van visser drijvend gevonden in mangrovebos Phuket

Phuket -

  Het lichaam van een 28-jarige visser werd afgelopen weekend drijvend gevonden in de buurt van een mangrovebos in het Mueang Phuket District.

De politie van Phuket City werd op zondagmiddag 28 maart 2022 op de hoogte gebracht van het lichaam in de buurt van een mangrovebos in Soi Pracha Samakkee 9 in het subdistrict Koh Kaew.

Politie en reddingswerkers kwamen ter plaatse en een mannelijk lichaam werd uit het water gehaald. Op zijn lichaam werden geen sporen van een worsteling gevonden. De politie van Phuket City gelooft dat de man minstens 8 uur voordat zijn lichaam werd gevonden, stierf.

De heer Ambat Na Nakhon, een andere visser die het lichaam vond, vertelde de politie van Phuket City: “Ik zag iets in de zee drijven op 200 meter van de kust. Ik ging dichterbij voordat ik een mannelijk lichaam ontdekte dat me een schok gaf. Ik heb toen de autoriteiten gebeld.”

Doorweekte documenten werden gevonden bij de overleden man en identificeerden hem als de heer Sahas Boonchan, 28. De politie van Phuket City zet echter hun onderzoek voort om te bepalen wat precies tot de dood van Sahas heeft geleid.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op [e-mail beveiligd]

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.