Phuket hield gisteren het "Roi Rim Lay"-voedselfestival op het strand van Nai Yang met veel buitenlandse toeristen

Phuket-

  Gisteren, 7 maart, om 30 uur was Phuket gastheer van het voedselfestival "Roi Rim Lay" op het strand van Nai Yang, dat veel aandacht kreeg van buitenlandse toeristen.

De plaatsvervangend gouverneur van Phuket, de heer Anupap Yodkwan Yodrabam, zat gisteren de openingsceremonie van het "Roi Rim Lay"-voedselfestival voor, dat twee dagen (25 - 26 maart 2022) zal duren op het Nai Yang-strand, subdistrict Saku, Thalang Wijk, Phuket. Het festival valt onder een aantal Covid-19-voorschriften, maar de vice-gouverneur was blij met de talrijke aandacht van zowel Thais als buitenlandse toeristen op de eerste dag van het festival.

Bovendien drong hij er bij iedereen op aan om deel te nemen aan het evenement, omdat er een grote verscheidenheid aan Thais lokaal voedsel en amusement zal zijn, zoals de kookwedstrijd van "Nam Yum of Nam Chub Yok" (het lokale voedsel van de Saku-bevolking). Bovendien worden er verse en goedkope kreeften verkocht voor slechts 199 Baht direct aan het strand van Nai Yang.

De plaatsvervanger hoopte uiteindelijk dat dit festival een aantal levensproblemen voor inwoners van Phuket zou helpen verlichten.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.