Eigenaar luxe hotel overleeft tweede vurig auto-ongeluk in twee jaar in Phang Nga

Phang Nga-

  De eigenaar van een luxe hotel (algemeen bekend als "Mr. Plawan") overleefde gisteren een ander auto-ongeluk dat voor de tweede keer in twee jaar tijd gebeurde, nadat zijn auto crashte en in brand vloog.

Op 24 maart ontvingen agenten van het Thaise Mueang politiebureau een melding van een luxe auto die gisteren rond 18.00 uur in een straatreling was gecrasht en in brand vloog op Petchkasem Road, Thai Mueang District, Phang Nga. De auto-eigenaar was toevallig de heer Worasit Issara, een beroemde social media-beïnvloeder en luxe hoteleigenaar die publiekelijk de naam "Mr. Plawan".

Volgens een getuige stonden de heer Plawan en zijn metgezel buiten de auto en probeerden ze een sleepwagen te bellen toen ze rook uit de onderkant van de auto zagen komen en een klein vuurtje uitbraken. Daarna probeerden ze het vuur te blussen met een emmer water, maar dat mislukte. Uiteindelijk werd de auto volledig verbrand, maar gelukkig raakte niemand gewond.

De getuige, wiens naam niet werd vrijgegeven, verklaarde dat de heer Plawan en zijn metgezel op dat moment niet dronken leken, en dat er eerder veel auto-ongelukken op dezelfde plek plaatsvonden, dus degenen die niet bekend zijn met de weg kunnen in hetzelfde ongeval terechtkomen . Volgens functionarissen die bekend waren met het ongeval, waren de heer Plawan en zijn metgezel op weg naar het Takuapa-district in Ban Na Tai.

Naar verluidt wordt het ongeval nog onderzocht.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.