De beroepsschool van Phuket organiseerde een modeshow in de Sunday Walking Street

Phuket, Thailand-

  Mode- en textiel-majors van het Phuket Vocational College organiseerden een modeshow op de Sunday Walking Street (ook bekend als Lard Yai) met veel publiek, waaronder buitenlandse toeristen.

Vier dagen geleden, 20 maart, stond de gemeente Phuket toe dat de studenten die mode- en textiel-majors zijn van een Phuket Vocational College een modeshow mochten houden in de Sunday Walking Street, Muang District, Phuket, in opdracht van dhr. Wittaya Ketuchu, het college regisseur.

Alle details van dit evenement, zoals kledingontwerp en modellering, werden volledig door de studenten verzorgd. Het evenement was uiteindelijk succesvol en plezierig geweest voor een groot publiek, inclusief toeristen die kwamen om getuige te zijn van dit evenement.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.