De beroepsschool van Phuket organiseerde een modeshow in de Sunday Walking Street

Phuket, Thailand-

  Mode- en textielmajoors van het Phuket Vocational College organiseerden een modeshow op de Sunday Walking Street (ook bekend als Lard Yai) met veel publiek, waaronder buitenlandse toeristen.

Vier dagen geleden, op 20 maart, stond de gemeente Phuket de studenten mode en textiel van een Phuket Vocational College toe om een ​​modeshow te organiseren in de Sunday Walking Street, Muang District, Phuket, onder leiding van de heer Wittaya Ketuchu, de universiteit regisseur.

Alle details van dit evenement, zoals kledingontwerp en modellenwerk, werden volledig door de studenten verzorgd. Het evenement was aan het einde succesvol en plezierig geweest voor een grote menigte toehoorders, waaronder toeristen die getuige waren van dit evenement.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.