Burgemeester van Phuket nodigt toeristen uit om tussen 25 en 26 maart deel te nemen aan het "Roi Rim Lay"-voedselfestival op het Nai Yang-strand

Thalang-district, Phuket-

Van 25 t/m 26 maart vindt het foodfestival “Roi Rim Lay” plaats met veel verrassende en voordelige gerechten van de lokale bevolking.

Op 21 maart hielden de heer Anupap Yodkwan Yodrabam, de plaatsvervangend gouverneur van Phuket, samen met de heer Rewat Areerob, de voorzitter van de provinciale administratieve organisatie van Phuket, een openingsconferentie van het voedselfestival "Roi Rim Lay" op 25 maart op het strand van Nai Yang. die zal plaatsvinden op 26 - XNUMX maart op het strand van Nai Yang, Thalang District, Phuket.

Volgens de officials zal het evenement deze keer anders zijn, omdat het de meest beroemde lokale gerechten uit de gebieden zal brengen die de aanwezigen kunnen proberen, zoals garnalenpasta, die ook zal worden gebruikt tijdens de kookwedstrijden, en kreeft voor een zeer lage prijs van slechts 199 Baht. Het evenement vindt plaats van 25 maart tot 26 maart en begint om 16.00 uur op het strand van Nai Yang.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.