Gouverneur van Phuket verwelkomt ambassadeur van Singapore om cruisetoerisme van Singapore naar Phuket te bespreken

Phuket-

De gouverneur van Phuket heeft gistermiddag een welkomstbijeenkomst gehouden met de ambassadeur van Singapore om het cruisetoerisme van Singapore naar Phuket te bespreken.

Op 23 maart organiseerde de heer Narong Wun-Siew, de gouverneur van Phuket, een welkomstbijeenkomst met de heer Kevin Cheok, de ambassadeur van de Republiek Singapore, om het cruisetoerismeplan te bespreken dat van Singapore naar Phuket zal komen.

Volgens de gouverneur stemde hij in met een plan om Singaporese toeristen op te nemen die voor dit project naar Phuket zullen komen, aangezien het een goede gelegenheid zal zijn om de Thaise economie te verlichten en een goede relatie op het gebied van toerisme tussen de twee landen te bevorderen. . Phuket is klaar om degenen die willen komen tegemoet te komen, bevestigde de gouverneur.

De heer Kevin Cheok, de ambassadeur, voegde eraan toe dat Singapore zijn vluchten naar Phuket zal verhogen van twee (het huidige aantal) naar vier vluchten per dag, en hij noemde de afname van Covid-19-patiënten in Singapore, wat goed nieuws is voor zowel Singapore als Singapore. en Phuket. De ambassadeur bedankte ook de inwoners van Phuket voor hun hartelijke welkom aan Singaporese toeristen.

Bovendien merkte de heer Kevin op dat Thailand het overschakelen van Covid-19 van pandemie naar endemisch een goede beslissing is, omdat het cruisetoerisme zal vergemakkelijken. Hopelijk hoeven Singaporese toeristen geen RT-PCR-test te ondergaan en alleen een Antigen Rapid Test in Singapore voordat ze aan boord gaan, zei dhr. Kevin.

Dr. Kusak Kukiattikul, de arts van Phuket Provincial Public Health, zei dat de Covid-19-situatie in Phuket waarschijnlijk zal afnemen, aangezien de bevestigde gevallen afnemen en bijna 87 procent van de inwoners al volledig is gevaccineerd.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.