In totaal vijf drugsverdachten gearresteerd met 1.5 kilo crystal methamfetamine en 1,500 pillen in Phuket

Phuket -

  In totaal zijn in Phuket vijf drugsverdachten aangehouden met 1.5 kilo crystal methamfetamine en 1,500 pillen.

De provinciale politie van Phuket heeft de arrestatie gisteren, 22 maart 2022, bekendgemaakt aan de lokale pers. Deze week hebben ze vijf drugsverdachten gearresteerd in drie verschillende drugszaken.

Puttinart 'Fah' Wareesri, 38, uit Phan Nga, en Jetpinit 'Wat' Sarasom, 34, uit Phuket werden gearresteerd aan de kant van Bypass Road in Phuket City. Bij hen werd in beslag genomen in een hotelkamer in het Rassada-district, 1,522.25 gram crystal methamfetamine.

Mevr. Thitaree 'Kae' Chuasuwan, 44 uit Chonburi, en de heer Amnouy 'Nuay' Sangjan, 41 uit Phuket werden gearresteerd op een weg in Phuket Town.

Bij hen werden 97.46 gram crystal methamfetamine en 1,501 methamfetaminepillen in beslag genomen.

Dhr. Kosin 'Nui' Deebookkam, 37, uit Phuket, werd gearresteerd in een gemeenschapscentrum in Phuket Town. Maat van hem was 22.42 gram crystal methamfetamine.

Ze werden naar het politiebureau van Phuket City gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.