In totaal vijf drugsverdachten gearresteerd met 1.5 kilo crystal methamfetamine en 1,500 pillen in Phuket

Phuket -

  In totaal zijn in Phuket vijf drugsverdachten aangehouden met 1.5 kilo crystal methamfetamine en 1,500 pillen.

De provinciale politie van Phuket heeft de arrestatie gisteren, 22 maart 2022, bekendgemaakt aan de lokale pers. Deze week hebben ze vijf drugsverdachten gearresteerd in drie verschillende drugszaken.

Puttinart 'Fah' Wareesri, 38, uit Phan Nga, en Jetpinit 'Wat' Sarasom, 34, uit Phuket werden gearresteerd aan de kant van Bypass Road in Phuket City. Bij hen werd in beslag genomen in een hotelkamer in het Rassada-district, 1,522.25 gram crystal methamfetamine.

Mevr. Thitaree 'Kae' Chuasuwan, 44 uit Chonburi, en de heer Amnouy 'Nuay' Sangjan, 41 uit Phuket werden gearresteerd op een weg in Phuket Town.

Bij hen werden 97.46 gram crystal methamfetamine en 1,501 methamfetaminepillen in beslag genomen.

Dhr. Kosin 'Nui' Deebookkam, 37, uit Phuket, werd gearresteerd in een gemeenschapscentrum in Phuket Town. Maat van hem was 22.42 gram crystal methamfetamine.

Ze werden naar het politiebureau van Phuket City gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.