Kamala-functionarissen geven een update over het komende "Kamala Food Fair"-evenement, variërend van 19 tot 21 maart om de post-covid-economie te verlichten

Kamala, Phuket-

  Gisteren, 14 maart 2022, in Chaloem Phrakiat Park in Kamala, gaf de heer Narong Wun Siew, gouverneur van Phuket, een update over het "Kamala Food Fair"-evenement met veel relevante autoriteiten en pers die de verklaring bijwoonden.

De burgemeester van Kamala, de heer Jutha Dumluck, verklaarde dat als gevolg van de pandemie, veel diensten en toeristische attracties in Phuket sinds 2021 zwaar zijn getroffen, vooral in het economische aspect van de toeristenindustrie. Dus dit project, de "Kamala Food Fair" , is om marketingkanalen te bieden aan verkopers van zeevruchten en lokale voedselverkopers en tegelijkertijd de economie naar meer duurzame groei te duwen.

De "Kamala Food Fair" wordt gehouden van 19 tot 21 maart 2022 in de hoop het kopen en uitgeven in Kamala te stimuleren om restaurants en toeristische bedrijven te ondersteunen. Met veel zeevruchten, lokale gerechten en verkopers, wordt verwacht dat het evenement zal bijdragen aan het genereren van meer banen, inkomsten en toeristenverkeer in Kamala.

Van 19 tot 21 maart zijn er meer dan 74 stands op het strand van Kamala, evenals dagelijkse entertainmentactiviteiten. Dit entertainment omvat muzikale optredens van de Kamala-band, Rong Rang-folkshows, een cabaret op 19 maart, een kookdemonstratie van "Chef Pond" (een in Kamala geboren chef-kok van The Iron Chef Thailand), een Super Dance-muziekoptreden op de 21 maart, en een mini-concert van Theedech Thongapichat op de laatste dag. Dit festival omvat volgens de organisatoren ook de beste fotoplek op Kamala Beach.

De toegang is gratis.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op [e-mail beveiligd]

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.